O podjetju


O meni


Poroka je slovesen, romantičen in lep dogodek ki ostane v spominu vsakega človeka. Da boste lahko v kasnejših letih obujali ter podožiljali dogodke kot so npr.. priprave pri ženinu doma, pri nevesti, prihod svatov, razni običaji pred odhodom na poroko, ravno tako seveda civilni in cerkveni "da" ter zaključni pogostitveni del (po domače "ohcet") vam po zelo ugodnih, hitrih in s profesionalno opremo nudim snemanje poroke.

Profesionalna oprema
Vse moje storitve opravljam hitro, kvalitetno, predvsem pa s profesionalno opremo in programi. Pri tem uporabljam BLUE RAY tehnologijo. Nudim vam tudi tiskanje na DVD in BLU RAY medije in tisk ovitkov.


Zakaj izbrati nas?


bogate izkušnje pri snemanju porok, birm, obhajila, obletnic, ...

profesionalna oprema

ugodne cene storitev

delamo po vsej Sloveniji


Stranke o nas...


 • Sanda in Martin
  S snemanjem najine poroke 30.6.2012 sva bila res zelo zadovoljna. Snemanje je potekalo profesijonalno, diskretno in pa glede na končni izdelek cenovno zelo ugodno. Skratka zelo zadovoljna s končnim izdelkom in VSEKAKOR  PRIPOROČAVA.
  Sanda in Martin
 • Bojan
  Naj še jaz podam svoje mnenje!ZELO sem zadovoljen z vašim delom na snemanju,iznajdljivost neusiljivost in neupadljivost sta mi bila še posebej pri srcu,sam izdelek(film) je pa zelo domiselno zmontiran.Edino kar me je motilo je to,da nočete ne jesti ne piti,ker moje mišljenje je da malo pa le lahko odložite kamero in greste med goste.Upam da mi niste zamerili.
  Bojan
 • Januša Mravlje in Alenka Tratnik
  Video MARIDU oz.g. Dušan nam je pomagal pri izvedbi 1. Street Dance showaTrbovlje 2010. Prireditev-show je posnel kvalitetno,zelo poceni,v kratkem času vse zmontiral in uredil v lep spomin.Bil je eden redkih,ki nam je verjel da bomo ustvarili nekaj dobrega,kar se je na koncu tudi z njegovo pomočjo uresničilo.Show bo očitno postal tradicionalen,g.Dušan pa vedno dobrodošel kot uradni snemalec.Za prijaznost in profesionalnost smo mu res hvaležni in se mu ob tej priliki še enkrat zahvaljujemo.
  Januša Mravlje in Alenka Tratnik
 • Brigita
  Pišem vam zato, da se vam zahvalim za vašo prijaznost pri delu in za kakovost in hitrost izdelave. Res ste odlični! Predvsem me je pritegnila vaša domačnost, po kateri nisem imela nikakršne treme pred objektivom. Še enkrat vse pohvale in hvala vam.
  Brigita
 • Saša & Daniel
  Jaz priporočam da izberete ekipo videa MARIDU. So resnično izredno točni, prijazni in še dragi niso. Midva sva naročila tudi izdelavo blu ray medija in povem vam, da uživava v kvaliteti zvoka in slike. Še se bomo srečali in priporočili tudi. Želimo vam lep dan.
  Saša & Daniel
 • Irma
  S storitvijo snemanja najine poroke sva bila zelo zadovolnja. Izpostavila bi predvsem prijaznost in strokovnost snemalca, kvaliteto izdelka in pa seveda ceno, ki je po mojem mišljenju dostopna vsem. VIDEO MARIDU, res ste super in še enkrat hvala vam, še posebej snemalcu Dušanu!!!
  Irma

Pogosta vprašanja strank


1Kaj je Blu Ray?
Blu-ray Disc™ je nova generacija optičnih plošč visoke zmogljivosti. Zmogljivost teh plošč je petkrat večja kot pri DVD-jih, zato lahko nanje shranjujete digitalne posnetke visoke ločljivosti, zvok, slike, igre, računalniške datoteke – praktično karkoli. To je format prihodnosti za domače razvedrilo.
2Kaj zmore Blu-ray Disc?
Blu-ray Disc™ omogoča igranje zapletenejših in podrobnejših iger ter gledanje pristnejših filmov v živahnih barvah s kristalno čistim zvokom. Blu-ray Disc™ postavlja nove mejnike možnosti za domače razvedrilo.
3Kakšna je kakovost slike?
Se spomnite, ko ste prvič gledali DVD, kako je slika bila videti veliko boljša v primerjavi z običajnimi televizijskimi prenosi? To je zato, ker DVD uporablja višjo bitno hitrost od običajnih televizijskih prenosov. Več digitalnih informacij pa pomeni boljšo kakovost slike in zvoka. Podobno je pri formatu Blu-ray Disc™. Z zapisovanjem in predvajanjem digitalnih podatkov pri neverjetni hitrosti 40 Mb/s (megabitov na sekundo) lahko plošče Blu-ray Disc™ brez težav prikazujejo slike polne visoke ločljivosti 1920 x 1080 s progresivnim izrisom, kar zagotavlja boljšo kakovost slike od televizije visoke ločljivosti (HDTV). Z možnostjo prikaza s 24 sličicami lahko uživate v filmih, kot bi bili v kinu.
4Kakšne kvalitete je zvok?
Visoka ločljivost je pomembna pri zvoku in sliki. Zvok HD izredno pristno reproducira izvirni posnetek. S predvajalniki Blu-ray Disc™ v tem zvoku lahko zdaj uživate tudi doma. Digitalni večkanalni zvok je nedvomno ključni element kino doživetja – predstavljajte si, da bi kupili vstopnico za ogled najnovejše uspešnice brez vseh teh pokov, treskov, bobnenja in drugih učinkov, ki vam pospešijo srčni utrip. Zvok HD vas praktično postavi v samo dogajanje. Pri Sonyju se že od samega začetka zavedamo, da je zvok bistvena komponenta tehnologije Blu-ray, zato format podpira do 32 različnih tokov zvoka. To pomeni, da na vsako ploščo lahko snemate različne zvočne zapise, od sterea do najkakovostnejšega nestisnjenega 7.1-večkanalnega prostorskega zvoka doslej. Blu-ray Disc™ z uporabo združljive opreme in sprejemnikov s tehnologijo HDMI™ omogoča zapisovanje in predvajanje glasbe in zvoka v kakovosti izvirnika ter najboljše možno predvajanje vsebine visoke ločljivosti.